Πολιτική Επιστροφών

ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Αν βρίσκεστε κοντά σε κάποιο κατάστημα BagStories, μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημα της περιοχής σας και, αφότου ελεγχθεί η κατάσταση του προϊόντος από τον αρμόδιο, να ολοκληρωθεί στο κατάστημα η επιστροφή αλλά και η αγορά του νέου προϊόντος.
Αν το προϊόν που παραγγείλατε δε σας ικανοποιεί μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος. Σε αυτήν την περίπτωση το κόστος επιστροφής και η αποστολή του νέου προϊόντος επιβαρύνει τον πελάτη.


Στην περίπτωση αποστολής με courier:

  • Αν το προϊόν που παραγγείλατε είναι ελαττωματικό ή το παραλάβατε σπασμένο μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών χωρίς κανένα απολύτως κόστος, από την ημερομηνία παραλαβής του, πακεταρισμένο μέσα στη συσκευασία του, και να σας το αντικαταστήσουμε. Σε αυτήν την περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας με e-mail στο cdramitinou@sarafidisgroup.gr ή τηλεφωνικώς στο 210 9478751 για να οργανωθεί η επιστροφή του. Το κόστος αποστολής αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου το BagStories καθώς επίσης και την αποστολή του νέου προϊόντος.
  • Στην περίπτωση που το προϊόν σας το έχουν κάνει δώρο και θα θέλατε να το επιστρέψετε επικοινωνήστε μαζί μας με e- mail στο cdramitinou@sarafidisgroup.gr ή τηλεφωνικώς στο 2109478751 για να οργανωθεί η επιστροφή και η αποστολή του νέου προϊόντος. Σε αυτήν την περίπτωση το κόστος επιστροφής και η αποστολή του νέου προϊόντος επιβαρύνει τον πελάτη. Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στη διάθεση σας είτε μέσω τηλεφώνου στο 210-9478751, είτε μέσω e-mail στο cdramitinou@sarafidisgroup.gr.


Πολιτική τιμών

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.bagstories.gr διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής των τιμών χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του πελάτη.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι είδη που δεν αγοράστηκαν από τα Notos Galleries, το Attica και τα Hondos center δεν μπορούν να αλλαχθούν στα δύο αυτά πολυκαταστήματα, αλλά σε οποιοδήποτε άλλο κατάστημα Bag Stories.

Bottom Static Newsletter

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER & ΚΕΡΔΙΣΤΕ 10% ΕΚΠΤΩΣΗ *

* Η έκπτωση ισχύει ΜΟΝΟ για την πρώτη αγορά μετά την εγγραφή σας και για προϊόντα που ΔΕΝ βρίσκονται σε προσφορά.

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την ενότητα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων