Ενημέρωση Διαχείρισης Προσωπικών Δεδομένων

Τα καταστήματα “Bag Stories» (Αφοί Κ. Σαραφίδη ΑΕΒΕ, ΑΦΜ: 094069562, ΓΕΜΗ 057282404000) θα ήθελαν να σας ενημερώσουν ότι μόνο εάν το επιθυμείτε, είναι πιθανό να επεξεργαστεί τα προσωπικά σας δεδομένα, τα οποία εσείς μας εμπιστεύεστε στα πλαίσια της επαγγελματικής μας δραστηριότητας· σύμφωνα πάντα με την ελληνική νομοθεσία που ισχύει και τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679.

Τα καταστήματα «Bag Stories» έχουν λάβει όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα έτσι ώστε τα προσωπικά σας δεδομένα να είναι απόλυτα ασφαλή και εμπιστευτικά!

Εάν και εφόσον χρησιμοποιηθούν, θα είναι για να σας ενημερώσουμε με e-mail, SMS ή με εξατομικευμένες ειδοποιήσεις για ενδιαφέρουσες προσφορές, για να μάθετε σημαντικά νέα μας ή να ρωτήσουμε τη γνώμη σας.

Ανά πάσα στιγμή μπορείτε βέβαια να αλλάξετε γνώμη. Είναι απόλυτο δικαίωμά σας και εμείς άμεσα θα το υποστηρίξουμε. Απλά, με ένα γραπτό ή ηλεκτρονικό αίτημα σας προς τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων της εταιρίας (dpo@sarafidisgroup.gr✉, Φαξ: 2109415002) θα ασκήσετε κάθε αναφαίρετο δικαίωμά σας που προβλέπει ο παραπάνω Κανονισμός. Συμπεριλαμβάνονται το δικαίωμα ενημέρωσης και πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής (δικαίωμα στην λήθη), περιορισμού της επεξεργασίας, φορητότητας και το δικαίωμα αντίρρησης ως προς την επεξεργασία. Επίσης, μπορείτε να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (www.dpa.gr).

Αμετακίνητος στόχος μας παραμένει η δική σας ικανοποίηση. Για να γινόμαστε καλύτεροι η δική σας γνώμη είναι πολύτιμη, το ίδιο και η ενημέρωσή σας. Ελπίζουμε ότι με τη σύμφωνη γνώμη σας, η συναίνεσή σας, θα μας επιτρέψει να παραμείνουμε κοντά σας
Bottom Static Newsletter

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER & ΚΕΡΔΙΣΤΕ 10% ΕΚΠΤΩΣΗ *

* Η έκπτωση ισχύει ΜΟΝΟ για την πρώτη αγορά μετά την εγγραφή σας και για προϊόντα που ΔΕΝ βρίσκονται σε προσφορά.

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την ενότητα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων